top of page

VERJONGING VAN DE HUID EN HAARBEHANDELINGEN

DANKZIJ ESTHE-VERDI EEN UITERLIJK WAAR U ZICH GOED BIJ VOELT

U wilt graag de veroudering van uw huid tegengaan, dat is heel begrijpelijk. Esthe-Verdi (Antwerpen) biedt diverse professionele behandelingen om de huid van uw gelaat te verjongen of om haaruitval tegen te gaan. 

TRANSPLANTATIES:

Haartransplantatie: We gebruiken drie technieken: FUE, FUE CT (meer dan 97% tevreden klanten) en DHI (vooral bij vrouwen), waarbij onder plaatselijke verdoving een maximum aantal haarzakjes getransplanteerd worden (grafts) om kale plekken met gezonde haren op te vullen. Deze transplantaties (vanaf 18 jaar) worden uitgevoerd door een ervaren dokter in een A+-kliniek in Istanboel (Turkije), inclusief hotelverblijf, viptransfers, PRP-behandeling en volledige nazorg (medicijnen en shampoo).

Wenkbrauwtransplantatie

Baardtransplantatie

PRP-BEHANDELINGEN EN MESOTHERAPIE:

Alle onderstaande medisch-esthetische behandelingen voeren wij in Edegem, Antwerpen uit.

PRP-facelift, inclusief hyaluronzuur-masker (ook mogelijk voor hals, décolleté, handen)

PRP-facelift (ook mogelijk voor hals, décolleté, handen)

PRP-mesotherapie voor haar

PRP-mesotherapie voor gezicht (met masker)

PRP is een regeneratieve therapie met eigen bloed (verrijkt bloedplasma met bloedplaatjes), resultaat: huidverjonging van binnenuit. De combinatie PRP en mesotherapie is 100 keer intenser en zorgt voor een dopingeffect of superboost.

FILLERBEHANDELINGEN:

Fillers werken de eerste keer 4 tot 6 maanden en vanaf de tweede keer 8 tot 12 maanden. U kunt de behandeling laten doen vanaf 18 jaar, maar niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft en ook niet in combinatie met bepaalde medicijnen, vraag het na!

lippen

jukbeenderen

kaaklijn

traangoot

kin

huidboosters

niet-chirurgische neuscorrectie (liquid nose job)

BOTOX:

Onze topkwaliteit Botox werkt tot 6 maanden en kunt u laten doen vanaf 18 jaar, maar niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

voorhoofd

kraaienpootjes

frons

DRAADLIFTING:

Draden uit polydioxanon (PDO, ook gebruikt bij hechtingen) worden onderhuids ingebracht om wenkbrauwen, wangen, hals, gezicht en/of decolleté te verstevigen en liften. Het is een korte, niet-chirurgische ingreep zonder verdoving.

WILT U MEER WETEN OVER EEN BEHANDELING OF EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN BEPAALDE THERAPIE, BEL ONS DAN METEEN!

bottom of page